Osmose reiniging
Zonnepanelen

Zonnepanelen

 

Studies hebben aangetoond dat de prestatievermindering van zonnepanelen na 2 à 3 jaar oplopen tot 14%. Hierdoor heeft het reinigen van zonnepanelen de laatste jaren aan belangrijkheid gewonnen.

 

Cleaning Mol heeft zich door middel van het omgekeerde osmose systeem gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen om nog beter aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen.

 

Het osmosesysteem met waterborstels laat ons toe om de reiniging op een uiterst veilige en efficiënte manier uit te voeren.

 

Het omgekeerde osmosesysteem of Pure Water Systeem is uitgerust met een Pure Water Filter Unit die puur water maakt van leidingwater, zonder kalk, mineralen en metalen. Het is niet meer nodig om het gewassen oppervlak na te drogen voor een glanzend en streeploos resultaat. Door de kracht van het pure water is gebruik van reinigingsmiddelen en chemische producten overbodig, waardoor dit een milieuvriendelijke wasoplossing is, waarbij de silicones in de zonnepanelen niet aangetast worden.

Industriewanden

 

Elke wand wordt in de loop der tijd vuil en stoffig. Luchtstromen zorgen ervoor dat stofdeeltjes zich aan de wand hechten.

 

De wand lijkt misschien niet vuil, maar is dat wel degelijk; er is sprake van egale vervuiling. Je ziet dit meestal pas als de wand gereinigd is; dan valt het opeens op hoe vuil de wand eigenlijk was.

 

Industriewanden
Nautic Cleaning

Nautic Cleaning

 

Door het gebruik van onze innovatieve omgekeerde osmose systeem de 'Super Yacht', kan worden gereinigd zonder het gebruik van zeep, maar het grootste voordeel van ons systeem is dat het drogen na reiniging overbodig zal zijn.

 

Op aanvraag kunnen boten zowel binnenin als aan de buitenzijde gereinigd worden.

Reiniging van serres (glas - plastiek) & veranda's

 

Licht is een van de groeifactoren bij onze planten. Dat geldt dus ook in een serre of kas, want ook daar is geen plantenleven mogelijk zonder het zonlicht.

 

Algen, aanwitkalk, aanslag van roest of kalkresten uit het leidingwater, mosgroen, roet en ander vuil zullen zich ondertussen op de ruiten en tussen de rubbers hebben gevestigd.

 

Schoon en helder glas of plastiek is van groot belang bij het opstarten van teelten in uw kas of serre.

 

Ook ziekten en insecten zijn een belangrijke reden om de serre of kas grondig te reinigen. Ziekten en schimmelsporen gaan zich heel makkelijk vestigen op de ramen en in de bodem.

 

Reinigen serres

CLEANING MOL

BE 0808.636.540

 

Kapellekensdreef 59

B - 2400 Mol

 

+32 495.273.271

Copyright © All Rights Reserved